Borsod-Abaúj-Zemplén Megye

emberi erőforrás-fejlesztési projektoldala

Pár perc az egészségesebb életért

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság uniós támogatást nyert „Az életvezetés iskolája” – Borsod megye komplex emberi erőforrás-fejlesztési programja 7 lépésben című TÁMOP 6.1.5-13/2014-0001 azonosító számú projekt megvalósítására.

A program Borsod-Abaúj-Zemplén megye speciális adottságaihoz és igényeihez igazodó eszközökkel, területi megközelítéssel, komplex módon valósította meg az emberi erőforrások fejlesztését. A 7 lépésből álló program szakmai tartalma a tudásbázis javítására, a szociális gazdaság fejlesztésére, a vállalkozások, gazdaságok felkészítésére, kommunikációs személetmód-váltásra, és az egészséges munkaerő fejlesztésére fókuszált.
A projekt keretében létrejött egy web alapú egészségi kockázatbecslő és tanácsadó rendszer, ahova eddig közel 8000 kitöltő regisztrált, de továbbra is lehetőség van az online egészségfelmérésre.
Egy rövid regisztrációt és kérdőív kitöltést követően a rendszer elkészít egy egyéni egészségfejlesztési tervet. Betegségenként részletezi azokat az életmódra, táplálkozásra stb. vonatkozó lépéseket, amelyekkel az adott betegség kialakulásának kockázata csökkenthető.
Regisztráljon Ön is a www.borsodiegeszseg.hu oldalra! Csak pár perc az egészségesebb életért!

2015.11.25.